Vietnam

Mui Né

Franja artificial
Escrit el07/01/2015

Prop d'un petit poble de pescadors amb el mateix nom, la platja de Mui Né és una franja de costa dissenyada i pensada exclusivament per al turisme. Una llarga extensió de sorra blanca i aigüa turquesa amb vents favorables per a la pràctica del kite surf és resseguida per una variada oferta d'hotels, restaurants i agències de tours. Una zona de ressorts on grups d'estrangers, molts russos, s'instal.len a passar uns dies al sol convinant-ho amb una fugaç visita als entorns. És un lloc artifical on, si no fós per la deliciosa oferta gastronòmica, podries ignorar per complet que ets al Vietnam.

  

Nosaltres hi hem arribat per error, per falta d'informar-nos millor prèviament. Era mitja nit i no vem tenir marge de reacció... De saber-ho abans hauriem optat per allotjar-nos al proper poble de pescadors on el mar és un colorit mosaic de barques de fusta i als matins la platja s'omple de les tradicionals balses rodones carregades de peix i marisc recent pescat!

 

 

  

 

 

Poble de pescadors de Mui Né

 

A pocs kilòmetres de Mui Né s'han format algunes extensions de dunes gegants que desprenen una bellesa propia. Sembla que algú les hagi posat allà però, elles si, hi són de forma natural.

 

Marxem de Mui Né en direcció nord fent una parada al poble interior de Dalat amb ganes de retrobar-nos amb l'autèntic Vietnam!

 

  

  

 

 

Dunes de Mui Né

 

  

 

 

DalatImagen de seguimiento