Vietnam

Hoi An

El Vietnam modern més antic
Escrit el12/01/2015

Hoi An és probablement la ciutat més bonica del Vietnam. Situada estratègicament a la desembocadura del riu Thu Bon, va ser durant el segle XVI un important port comercial del sud est asiàtic. Fins avui ha mantingut la seva estructura inicial i una arquitectura on es fusionen els seus orígens vietnamites amb les línies de temples xinesos, ponts i construccions japonesos i el marcat estil de les posteriors influències europees.

 

 

  

 

 

 

Cases baixes amb façanes ben conservades de colors ocres, temples, senyorials residències, estretíssims passatges per accedir als habitatges, carrers peatonals que creuen rius i canals on barques de pesca feinegen i algunes canoes intenten convèncer als visitants per anar a fer una volta li dónen al casc antic d'aquesta ciutat un aire especial únic a Vietnam. Encara es torna més atractiva si, amb un exercici d'imaginació, aconsegueixes ignorar l'exagerada quantitat de turisme occidental i transformes les botigues de souvenirs, gore tex d'imitació, agències de viatge i restaurants en els tallers on antigament es guanyaven la vida els artesans.

 

 

  

 

 

 

 

 

A menys de mitja hora en bicicleta s'arriba a la platja d'An Banh, molt tranquil.la i, per ara, poc desenvolupada. Llàstima que el cel ennuvolat no convidava al bany però si a passar un matí de guitarra a la sorra amb les onades d'acompanyament!

 

 

 

Imagen de seguimiento