Perú

Arequipa

30 anys al país dels Inkes
Escrit el30/05/2014

Hem entrat al Perú deixant enrera Bolivia, el país més pobre de Sud-Amèrica però el més ric en recursos naturals. Marxem amb la sensació d'endur-nos només una pinzellada d'aquest gran país del que hem conegut la zona de l'altiplà, de païssatges solemnes, una forta cultura indígena, una interessant història i unes sopes delicioses... Ens n'emportem boníssims records i també, un bacteri que li ha provocat una infecció estomacal al Pablo!

 

 

 

Arequipa

 

Amb una forta herència colonial que la converteix en una ciutat encantadora, Arequipa és el segon nucli urbà més gran del país. Edificis construits amb Sillar, pedra blanca d'origen volcànic, carrerons empadrats al voltant d'una magnífica catedral amb el nevat volcà Misti de fons, un impactant museu d'arqueologia andina amb la momia Inka Juanita, un mercat de mil colors i un sopar exquisit en un restaurant on hem comprovat la reconeguda fama de la gastronomia peruana i del seu Pisco!! Tot plegat, un marc ideal per celebrar un aniversari molt especial. La Maria ha fet 30 anys!!!

 

 

 

 

 

A uns 350 Km d'Arequipa es troba l'impressionant "Cañón del Colca", diuen que és un dels més profunds del món. El riu Colca, que descarrega les seves aigües al gran Amazones, recórre un paissatge àrid i abrubte esculpint parets verticals que semblen no acabar mai. El descens de tres hores fins la vora del riu és un trenca-cames esgotador, però la tornada és molt pitjor!

 

 

 

Cañón del Colca

 

 

Dalt d'un dels precipicis que acaben al riu, hi ha el mirador "Cruz del Cóndor" des d'on, durant les primeres hores del dia, és possible contemplar nombrosos exemplars d'aquesta majestuosa au sobrevolant a escassos metres del teu cap!! Un espectacle també observat de prop per algun colibrí...

 

 

  

Cóndor 

 

Mirador "Cruz del Cóndor"


 

Imagen de seguimiento