Nicaragua

San Rafael del Norte

Les muntanyes de Nicaragua
Escrit el04/09/2014

A priori, no sembla que San Rafael pugui tenir gaire més atractius que la seva ubicació entre muntanyes. Miris on miris, des de qualsevol carrer, veus el verd intens que rodeja el poble. Casetes de colors, el so dels caballs tornant del camp, nens corrent pels carrers, gent molt amable i una temperatura sorprenentment fresca li dónen quelcom diferent a la resta de pobles de Nicaragua on hem estat fins ara. Després d'una setmana, per nosaltres, és un lloc especial.

 

 

 

 

San Rafael del Norte

  

A San Rafael hi hem trobat la calma, el confort, i la "vidilla" que necessitàvem per acabar la feina per la ONG YOOOU que vem començar a Nancital. Hi hem passat una setmana assimilant els dies viscuts a la perduda comunitat i redactant la informació recollida per poder enviar-la a Espanya.

 

 

 

San Rafael del Norte 

 

Des d'aqui hem rebut la trista notícia de la mort del gran Gustavo Cerati que portava dos anys lluitant contra el coma al que va entrar a causa d'una hemorràgia cerebral que va patir després d'un concert. A Argentina vem descobrir la seva música i aquest és el nostre sentit homenatge a un gran artista. ¡Gracias capo!

 

 

  

 

 

 

A les fresques muntanyes de Nicaragua, tan diferents a la resta del país, existeixen vàries reserves naturals on hi viuen famílies en finques agrícoles que, cada vegada més, ofereixen allotjament als visitants. Nosaltres hem estat a la Reserva Miraflor. Una zona molt tranquila a 1450 m.s.n.m, amb camins que et porten a cascades, boscos de nebliselva i moltíssims colibrís!!!

 

 

   

      

 

 

Reserva Miraflor
Imagen de seguimiento