Laos

Thakhek

Dies de motocicleta
Escrit el07/02/2015

Algun tipus de misticisme arrosseguen les aigües del Mekong que fa que totes les poblacions situades a la seva vora desprenguin una àurea tranquil.la i captivadora. Thakhek n'és una d'elles. Des d'aquí hem llogat una moto per conèixer la zona central de Laos fent la ruta de 500 kilòmetres coneguda com a Loop de Thakhek.

 

 

 

Sobre dues rodes hem recorregut, durant 3 dies, paissatges d'arrossars, de selva, de muntanyes, de rius i d'aïllats pobles tenyits per la pols de la pista que els atravessa. Una vegada més hem comprovat l'amabilitat de la gent d'aquest país i la tendresa del "Sabbai di" (hola) dels nens i nenes que ens rebien. Ens hem endinsat, a peu i en barca, a coves espectaculars, hem caminat fins a cascades amagades a la selva i, perquè no dir-ho, ens hem familiaritzat amb aspectes locals com conduir per carreteres en estats deprorables o comprar benzina de colors. I com a tot Laos, hem menjat de meravella!

 

  

  

 

El petit poble de Konglor, al final del Loop, amagat entre camps de tabac, arrossars, palmeres i altes parets rocoses, és un d'aquests racons del món on escapar-te. Des d'aquí s'accedeix a la gran cova de Konglor on un riu subterrani atravessa les muntanyes donant lloc a formacions precioses en una cova de més de 9 kilòmetres.

 

 

Konglor

 

Imagen de seguimiento