Estats Units

San Francisco II

Nadal sense torrons
Escrit el29/12/2014

En un petit pis compartit al barri d'Inner Richmond a pocs carrers del gran parc Golden Gate hem passat una setmana a San Francisco, l'última a Amèrica després de 352 dies. 352 dies de ruta, de persones, de ciutats i paissatges, de sorpreses, de lliçons, de llum i de sombra, d'il.lusió, d'incertesa, d'aventura... 352 nits, incòmodes, plàcides, màgiques, d'hostals, d'hamaca, de tenda i sofà, dies de terminals, de carretera, de mar, de riu, de fronteres... 352 dies de viatge per un continent que ens ha marcat per sempre.

 

 

És Nadal i a San Francisco fa el fred suau de l'hivern californià. Carrers il.luminats, gent amb regals, santa claus, nadales i grans magatzems on evitem entrar. Sense pressa intentem exprimir la vida quotidiana d'aquesta ciutat fascinant. Ambient nocturn a Haight, una festa amb gent d'aquí, carrers desconeguts i d'altres ja familiars, parcs plens de gent fins que cau el sol i un dia de Nadal insòlit a la platja amb la fabulosa presència del pont Golden Gate. El primer Nadal lluny de casa amb una enorme però dolça enyorança.

 

 

 

   

 

  

   

 

Marxem de San Francisco un dia a les 12 de la nit i després de 19 hores serem a Àsia però no seran les 19h. Mentre volem, com si viatgéssim en el temps, passaran dues nits i ens despertarem al matí, dos dies més tard, a Vietnam!!

 

 

 

Imagen de seguimiento