Estats Units

San Francisco I

Canvi radical
Escrit el28/11/2014

És difícil descriure la sensació paralitzant i excitant que vem viure la primera vegada que vem sortir del metro, al centre de San Francisco, i vem alçar la mirada. Éren prop de les 12 de la nit, estàvem rodejats d'edificis altíssims i tot ens va semblar molt gran, molt nou, exageradament endreçat, silenciós i modern. Va ser com arribar a un lloc molt semblant a "casa" que al mateix temps ens era totalment extrany. Només en sis hores d'avió, ens semblava haver arribat a un altre planeta...

 

 

San Francisco... Una ciutat de la que tant haviem sentit a parlar, que tantes vegades haviem vist en imatges i que, per diversos motius, tant ens atreia. Ciutat on aquell estiu del 1967, the summer of love,  joves vinguts d'arreu van trobar-hi el que necessitaven per viure sota el lema de "fes l'amor i no la guerra" donant lloc al naixament del moviment hippie que s'oposava per primera vegada al sistema i defensava ideals com l'harmonia amb la naturalesa, la llibertat i l'antibel.licisme. La ciutat del pont Golden Gate, de gratacels i de cases victorianes. Terra de músics, d'artistes, d'executius, de gurus de les tecnologies... Amb el primer i més gran china town de Nord Amèrica, amb una gran comunitat llatina, amb un encantador barri italià, amb el record d'un antic barri de pescadors, amb un districte financer enlluernador, amb tramvies recuperats de ciutats de tot el món i amb els seus clàssics cablecards... la ciutat de les pujades, encisadora amb totes les seves cares, és com un collage que s'enriqueix de tot el que hi arriba. Malgrat ser una de les ciutats més cares del món, tothom hi troba el seu lloc. Molts arriben per passar-hi una temporada que acaba convertint-se en indefinida.

 

 

      

 

 

   

 

 

 

 

L'hem començat a descobrir amb una companyia de les més especials! Els pares del Pablo són aqui per passar 3 setmanes amb nosaltres. Els sentiments de shock i nostàlgia pel canvi de cultura i per haver acabat una gran etapa del viatge deixant enrere Amèrica Llatina es confonen amb l'alegria i l'emoció d'abraçar-los després de tan de temps. Una vegada recorreguts els llocs més emblemàtics de San Francisco, lloguem una autocaravana i comencem el nostre road trip per l'oest dels Estats Units!

 

 

 

 

Imagen de seguimiento