Estats Units

Los Angeles

3, 2, 1 i acció!
Escrit el12/12/2014

Més que una ciutat Los Angeles és un Scalextric d'autopistes de 4 carrils per sentit a diferents nivells entre els quals s'amaguen milions d'edifics. Les autopistes creuen la ciutat en totes direccions, fins i tot travessant el centre financer. Tot per facilitar la movilització d'una població gens acostumada a fer ús del transport públic ni a caminar per la ciutat. Tots els comerços disposen del seu pàrking particular, sovint més gran que el propi negoci. Aquí tot es mou ràpid. Tots els carrers i carreteres van sempre carregats de cotxes. No hi ha temps d'espera més enllà del que duri el semàfor en vermell.

 

 

 

Hollywood és el motor econòmic de la ciutat del glamour. Gairebé tothom treballa directament o indirecta al món de la gran pantalla. Diuen que si surts a prendre una copa una nit qualsevol a un bar qualsevol, pot ser que t'asseguis al costat o inclús parlis amb un fotògraf, maquillador o guionista futur guanyador d'un Òscar. Cotxes de luxe i barris residencials amb mansions espectaculars com Beberly Hills o Bel Air evidencien que Los Angeles és el regne de la jet set de la indústria cinematogràfica.

 

  

 

Però Los Angeles també és la ciutat d'un dels millors equips de bàsquet de la història de la NBA! No ens hem volgut perdre un partit dels Lakers a l'Staples Center! Hem gaudit com nens d'un espectacle que no només és un partit de bàsquet. Cheerleaders, concursos pel públic, bandes en directe i una emocionantíssima victòria contra el Sacramento assolida al tram final! .

 

 

 

Literalment penjada entre acantilats i mar, la Highway 1 uneix los Angeles i San Francisco vorejant el Pacífic. Cales on descansen elefants marins, pobles històrcs com Monterrey o Santa Cruz i unes precioses panoràmiques l'han convertit en la ruta més mítica de Califòrnia. Nosaltres l'hem viscut d'una forma particular amb algun ensurt... Boira i una forta tempesta afectava la zona i dels acantilats es desprenia fang i algunes pedres molt grans!! Dins la caravana alguns no perdien l'humor, macabre, i trencaven el silènci cantant el "Like a Rolling Stone" del Bob Dylan!!

 

  

 

 

 

Imagen de seguimiento