Estats Units

Death Valley

Fred al lloc més calent del món
Escrit el03/12/2014

L'aventura per les carreteres nord-americanes ens porta a travessar un dels deserts més àrids del continent on s'ha registrat la temperatura més alta de la història. Un 10 de juliol de 1913 el mercuri va arribar a marcar 57ºC! Aquest desert té ben guanyat el nom de "La vall de la mort". Per sort hi hem arribat a l'hivern quan la gelada de la nit aguanta fins gairebé al migdia. Viatjar en aquesta època de l'any ens ha impedit circular per les carreteres de Sierra Nevada que teníem previstes però ens ha permès gaudir d'aquest entorn desolat que romàn instransitat durant l'època estival.

 

   

  

  

 

 

En molts moments els paissatges immòbils de Death Valley ens han transportat a l'altiplà Bolivià on vem està ja fa uns quants mesos. És sorprenent comprovar com d'elàstic és el temps quan viatges... És molt fàcil perdre la noció i els records semblen alhora molt llunyans i molt recents. Aquí també hi ha un salar que, encara que molt més petit i menys espectacular que el de Bolívia, té la peculiaritat de trobar-se al punt més baix dels Estats Units a uns 85 metres sota el nivell del mar.

 

 

  

  

 

Deixem enrere aquesta silenciosa vall i ens despedim uns dies de Califòrnia per dirigir-nos a una de les ciutats més conegudes i cinematogràfiques del país: Las Vegas!

 

  

 

 

Imagen de seguimiento