Costa Rica

Bahía Drake

Refugi de pirates
Escrit el01/08/2014

Només accessible amb barca, avió o per una pista en mal estat pel mig de la selva, Bahía Drake manté la màgia d’un lloc inhòspit, aïllat i poc visitat. Al nord de La Península de Osa, aquesta petita badia era, durant el segle XVI, visitada per pirates com Francis Drake que, després de difícils dies de navegació, s’aturaven a les seves aigües tranquil•les per descansar a terra ferma i emborratxar-se de rom. Les seves platges tenien tot el que un pirata necessitava. Rius cristal•lins d’aigua dolça, arbres fruiters i l’ombra de les palmeres on, actualment encara, comença la frondosa selva.

 

 

 

Bahía Drake

 

Avui les platges d'aquesta preciosa badia conserven la tranquil•litat i la bellesa de sempre i la selva tropical humida que les rodeja ha estat declarada reserva natural donant lloc al Parc Nacional Corcovado. Dins seu hi habita una diversitat de fauna i flora espectacular.

 

 

 

 

Parc Nacional Corcovado 

 

 

 

  

 

 Sortida nocturna a la selva

 

Les quatre cases que formen el petit poble de Drake acullen una població amable amb un tarannà exageradament relaxat. Sembla que res pugui alterar la calma del lloc on viuen. Qui sap si mantenen el secret d’algun tresor pirata amagat a la badia…

 

 

 

 

 

De cami a Bahía Drake per la costa del Pacífic

 

 

 

 

Imagen de seguimiento