Colòmbia

P.N.N. Tayrona

Una estada al paradís
Escrit el13/07/2014

Diuen que Sierra Nevada, al nord de Colòmbia, és el pic nevat situat més a prop del mar del món. Als seus peus s'exten el paradisíac Parque Nacional Natural Tayrona. Un entorn protegit on només s'accedeix caminant o a cavall amb poca infrastructura turística i una diversitat natural impressionant. De zones àrides amb platges de sorra blanca plenes de crancs per on també córren les iguanes, a llacunes amb palmeres, caimans i garces, passant per boscos tropicals humits on els micos salten de branca en branca. Tot això a una distància de pocs minuts caminant. Un cop ets dins pots perdre't a racons que semblen encara per descobrir...

 

 

 

  

 

   

  

 

  

 

 Parc Nacional Natural Tayrona

 

A la part alta de les muntanyes més pròximes al mar hi viuen, en condicions austeres, alguns representants de la comunitat dels Kogui. Sembla que el turisme està canviant la seva forma de vida donant lloc a un d'aquells casos en què costa afirmar que el progrés és sinònim de millora.

 

 

Comunitat Kogui

 

Aquí hem estat espectadors de la final del mundial de Brasil. Malgrat tenir molts amics alemanys i tenir especial estima a aquest país que tan bé ens ha tractat sempre, aquesta vegada animàvem a Argentina. Un país meravellós de gent marevellosa que es mereixien l'alegria de ser, de nou, els campions del món. D'aquesta manera, la copa jugada a llatinoamèrica s'hauria quedat al continent. A més, aquest triomf hauria fet de Messi el millor jugador de la història sense cap mena de dubte ni debat! Però novament quan ens posicionem a favor d'una selecció, acaba perdent.

Imagen de seguimiento