Belize

Caye Caulker

Tempesta a l'illa de coral
Escrit el12/10/2014

Caye Caulker, enmig de les aigües turqueses, és un altre indret idíl.lic d'aquest país caribeny. Una illa de coral, sorgida a pocs metres del gran escull, amb una sola població de cases de fusta a l'estil belizeny, habitada sobretot per garífunes que al veure't et saluden amb un somriure donant-te la benvinguda a casa seva. 

 

  

  

 

El turisme és la principal font d'ingressos de l'illa i, en conseqüència, hotels, restaurants i agències són per tot arreu. Nosaltres hi hem estat durant la temporada baixa quan molts serveis resten tancats, els preus són més baixos i sembla que puguis apropar-te més a la gent local. Mentre érem a l'illa una forta tempesta tropical afectava aquesta zona del Carib i la pluja, els llamps i el fort vent que arribàven sobtadament i de forma intermitent ens van fer córrer més d'un cop creuant-nos amb els somrients belizenys pels carrers de sorra blanca mullats.

 

 

 

 

Els nostres dies a Caye Caulker no han estat la típica estada a una illa del Carib... En canvi, ens hem impregnat de la cultura garífuna gaudint de la seva gastronomia i del dia a dia a una illeta de sorra blanca feta a base de coral i petxines esmicolades.

 

 

 

 

 

 

 

Imagen de seguimiento