Argentina

Buenos Aires II

A pas de tango
Escrit el26/03/2014

Després de dos mesos i mig viatjant, hem tornat a Buenos Aires. Era gairebé inevitable ja que totes les rutes que ens plantejavem per Argentina ens retornaven en un moment o altre a la Capital Federal. Ara però, hi som per agafar un avió. Molt en contra de la nostra filosofia de viatjar sempre que es pugui per terra o mar, tenim un vol de Buenos Aires a Santiago de Xile que ens vem veure forçats a comprar el dia que vem començar l'aventura a l'aeroport de Barcelona. En el moment de fer el check in, poc més d'una hora abans que s'enlairés el nostre avió, ens exigien un bitllet de sortida d'Argentina si voliem embarcar. Necessitaven que demostréssim que teníem previst abandonar el país abans d'esgotar els 3 mesos que t'ofereix la visa turista. Havíem sentit que això era obligatori a molts països llatinoamericans com a resposta de les polítiques d'immigració del gobern del PP, però no teníem ni idea que Argentina s'hi havia afegit! Així doncs, a falta de 40 minuts per embarcar, necessitavem comprar uns bitllets de sortida a qualsevol lloc i amb total desesperació i mooolts nervis, l'opció més barata, caríssima igualment, va ser el vol Buenos Aires-Santiago de Xile.

 

 

Tango Plaza Dorrego San Telmo

San Telmo

 

Commemoració del 38è aniversari de l'últim cop d'estat d'Argentina, 

24 de març de 2014

                                                                 

 

Buenos Aires ens ha tornat a enamorar. Abans d'agafar l'avió, hem tingut dos dies per perdre'ns per San Telmo encantant-nos durant hores amb els ballarins de Tango de la Plaza Dorrego.

 

Tango San Telmo Gardel

                         Plaza Dorrego                                                        Boedo

 

Hem descobert un nou barri, Boedo, on va viure Carlos Gardel, el més gran cantant de tango de tots els temps, recorrent els carrers que li reten homenatge molts d'ells pintats amb l'art del "fileteado porteño" i plens d'antics cafes i "tanguerías". I per fi, hem assistit a una classe de tango!! No podem dir que aquest ball sigui la nostra millor habilitat... algun dia repetirem l'intent d'aprendre algun pas!! Una de les millors coses del retorn a Buenos Aires ha estat retrobar-nos amb el Javi i passar amb ell llargues vetllades entre Fernets.

 

 

Fileteado Porteño Boedo

Messi MuralBoedo 

 

Imagen de seguimiento